Dameskledingwinkel meppel

Mijn droom komt uit!

Donderdag 3 maart open ik de deuren van mijn winkel IRJA Fashion. Tien jaar lang heb ik met veel plezier en passie in de mode gewerkt. Eerst bij Hans en Anneke Mode en daarna bij Esprit in Meppel. Toen Esprit ging sluiten dacht ik ‘nu of nooit’ en heb de stoute schoenen aangetrokken. Ik ga een leuke persoonlijke winkel beginnen in het karakteristieke straatje de Woldstraat in Meppel.
Ik ga leuke dameskleding verkopen met veel Scandinavische merken zoals Sait Tropez, Culture, Moves (van Minimum), PulzĀ Jeans, Noa Noa en broeken van Reiko Jeans. Ook verkoop ik leuke accessoires zoals riemen, sjaals, armbandjes en ringen.
Ik probeer regelmatig mijn collecties te vernieuwen en met de seizoenen mee te gaan. Bij mij krijg je aandacht en persoonlijk advies. Kom gezellig 3 maart naar de opening van IRJA Fashion. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je de winkel komen bekijken. Na afloop krijg je een leuke attentie mee.

Tot dan!
Groetjes Janine

2 gedachten over “Mijn droom komt uit!”

 1. Beste Janine,

  Fantastisch dat je droom uitkomt!
  De buren wensen je een mooie openingsdag toe en bovenal een goede en behouden toekomst.
  Namens de Wereldwinkel.

 2. Heyy schoonzussie!!

  Tof dat je droom uitkomt!! En vandaag dan eindelijk je opening….
  helaas kan ik er niet bijzijn maar ik wens je heel veel succes toe vandaag en we komen zeker het weekend even bij je langs om je winkel leeg te kopen hahahahaa;)
  Liefs, Jolanda X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *